Protecció de dades

1. A efecte del previst per a la Llei Orgànica 15/99 de 13 de Desembre sobre Protecció de dades de caràcter personal (enllaç aquí), Observadors del Mar informa a l'usuari de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades personals creat per Observadors del Mar amb la finalitat de realitzar el manteniment i gestió de la relació amb l'usuari.

2. En el moment d'acceptació de les presents Condicions Generals, Observadors del Mar precisarà de la recollida d'unes dades bàsiques i imprescindibles per a la prestació dels serveis. Aquestes dades són: Nom, cognoms, correu electrònic de l'usuari.

3. Els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les dades personals recollides podran ser modificats enviant un correu electrònic a observadoresdelmar@cmima.csic.es

4. De conformitat amb l'establert en les condicions generals l'usuari coneix i accepta l'ocupació de la tecnologia "Cookie" per part d'Observadors del Mar, si bé pot configurar el seu navegador per ser avisat d'això i impedir la instal·lació de "Cookies" en el seu disc dur. Consulti instruccions i manual del seu navegador per completar aquesta informació.

Observadors del Mar es compromet al compliment de la seva obligació de secret de les dades de caràcter personal i del seu deure guardar-los, i adoptarà les mesures necessàries per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.

Observadors registrats

Correu electrònic:

Contrasenya:

Recuperar contrasenya

Observació nova

 

Destaquem

Peixos invasors

Abudefduf saxatilis

Raül
Cendón Soler

Comentari de l'investigador/a

This precious observation provides the first record of a new tropical fish for the Mediterranean Sea. Scientists have never seen this species in the whole region and this occurrence would have passed unnoticed without this great shot. This is the reason why citizen science can be essential to the monitorning and management of invasive species. A scientific article describing this important finding is in press on the international journal 'Management of Biological Invasions' comment posted by ernesto azzurro


Veure