Observador : Detalls

Observacions fetes: 0 Observacions

Nom:

Esteban

Cognoms:

Ponce González

Quin és el teu vincle
amb el mar?:

Bona nit.
Em poso en contacte amb vosaltres per plantejar-los la següent qüestió. Resulta que la meva parella ha conegut a una noia que treballa a l'ICM com oceonanografa, i la meva noia li va comentar que jo m'havia tret la titulació de patró portuari.
El tema en qüestió és que aquesta noia li ha comentat a la meva xicota que vosaltres en algunes ocasions necessiteu mariners, i com a mi em fan falta els dies de enrolament per poder tenir el comandament com a patró, la meva proposta era per a oferir-me com a (mariner) voluntari en qualsevol de les vostres expedicions.
Tinc el formació bàsica, la llibreta marítima, revisió mèdica al dia, operador de ràdio etc ...
M'agradaria poder col·laborar en el vostre projecte i m'agradaria poder formar part del vostre equip i oferir-me com a voluntari per a les vostres expedicions. Estic en total predisposició per a formar part de la vostra tripulació.
Us agrairia poder tenir una resposta per la vostra part quant us fos possible.
El meu nom és Esteve, sóc català nascut a Barcelona amb nacionalitat espanyola. Gràcies pel vostre temps i una cordial salutació.

Àrea de seguiment:

Costa Brava

Actualitat

Mapa de les observacions

El nostre portal web web utilitza 'cookies' amb la finalitat de millorar l'experiència de l'usuari. Més informació aquí. [ Tancar ]