El portal de ciència ciutadana per implicar-te
en la recerca marina

Ja som 1125 usuaris registrats i tenim 5388 observacions!

32321674510791309868
184304100642251174

Estem renovant la imatge d’Observadors del Mar.

D’ara endavant detectareu canvis en el disseny dels nostres materials i en l’organització dels continguts d’aquest portal.

Amb aquestes millores volem que la nostra missió, implicar-vos en la recerca científica sobre el mar, arribi a més gent i sigui més efectiva.

Per aquest motiu, volem fer-ho fàcil. Estem canviant cap a una nova imatge més neta i senzilla, on els reptes que us proposem, els procediments i els continguts siguin clars i accessibles.

Esperem que la gaudiu. Gràcies per col·laborar amb la vostra mirada!

Equip d'Observadors del Mar

[ Tancar ]

Actualitat

Observacions destacades

Paramuricea clavata
06/Juliol/2016
Observador: APS Barcelona
Comentari de l'investigador/a
Noves e interessants observacions de gorgònies en reproducció. La reproducció succeeix durant un parell de dies i els ous que porten més temps arriben a convertir-se en larves a la superfície de la colonia mare
Caulerpa cylindracea
(C. racemosa)
10/Juliol/2016
Observador: Quim Abadia Mesalles
Comentari de l'investigador/a
Moltes gràcies Quim!!! Quina dominància de la Caulerpa cylindracea en aquesta localitat! Hem de pensar que aquesta alga que fa uns anys no existia per les nostres costes, així que tenir aquesta cobertura és molt significatiu (hem canviat l'abundància de la observació a dominant). A veure com segueix evolucionant aquesta espècie aquí. Tu busseges sempre per aquesta mateixa zona i no l'havies vist mai? Aquesta es una dada molt important. Ja ens diràs. Gràcies.
Lophocladia lallemandii
02/Juliol/2016
Observador: LENKA JUSKANICOVA
Comentari de l'investigador/a
Este es precisamente el aspecto que tiene Lophocladia lallemandii cuando coloniza una pared entera y estos son los cambios que produce en el paisaje submarino como impacto negativo. Gracias Lenka, es además una observación por estar situada en el PN de Sa Dragonera y un punto importante para el buceo de recreo.

Veure totes les destacades

Mapa de les observacions

El nostre portal web web utilitza 'cookies' amb la finalitat de millorar l'experiència de l'usuari. Més informació aquí. [ Tancar ]